Sol Studio - Beograd - Sabac - Srbija

Dizajn i izrada sajtova i graficki dizajn

In order to see this presentation, you need Flash player 8. You have some older version. Follow the link and download latest plugin.

If you still want to continue browsing, click HERE

SOL STUDIO, DIZAJN I IZRADA SAJTOVA, Beograd, Srbija

* Izrada i dizajn sajtova
* Web dizajn (veb stranice)
* Multimedijalne cd prezentacije - Flash
* Graficki dizajn i priprema za stampu.

* Novogodišnje poslovne cestitke.
* Kalendari - izrada unikatnih kalendara sa fotografijama Vaših proizvoda.
* Stampa na "printabilnim" cd-ovima. Vasa cd-prezentacija ce izgledati ubedljivije sa profesionalno uradenom stampom direktno na cd!

CD PREZENTACIJE

Osim web-prezentacija, radimo i prezentacije na CD-u.To može biti vrlo korisno na sajmovima, gde posetioci mogu da prate Vaš reklamni CD na velikim ekranima, ili kao atraktivan nacin sticanja novih poslovnih partnera (može se koristiti kao poklon, postoje mini CD-ovi velicine vizit-karte). Na CD-u je moguce prikazati kratki film o Vašoj firmi, pošto ne postoji problem brige o brzini "otvaranja", koji je vezan za web. Ako se odlucite za izradu sajta u FLASH-u (svi sajtovi koje ovde možete pogledati su u FLASH-u!), uz malu doplatu možete imati i atraktivnu CD prezentaciju.

DIGITALNA STAMPA

"Sol Studio " radi digitalnu i sito štampu. Naravno, za najbolje rezultate potreban je ljudski faktor.
Potrebe malih, srednjih pa i velikih preduzeca su da povremeno odštampaju mali tiraž razlicitih vrsta dokumenata. Ponekad su to pozivnice, cestitke ili brošure, flajeri, vizit karte ili nešto slicno, uobicajen tiraž za nabrojane artikle je nekoliko stotina komada. Mnoga preduzeca nisu u mogucnosti da izdvoje velike svote novca za štampanje materijala koji ce im trajati godinama. Mnogi podaci se menjaju te stoga nije isplativo štampati vece kolicine jer zastarevaju.
ŠTAMPA DIREKTNO NA CD!

IZRADA WEB SAJTOVA

Morate imati web sajt. Ne samo zbog prestiža, vec prvenstveno iz komercijalnih razloga. Sve više ljudi koristi internet da bi pronašli uslugu koja im je potrebna. Obezbedicemo Vaše mesto u rezultatima najjacih domacih i stranih web pretraživaca. Profesionalna web prezentacija ojacace poziciju Vaše firme.
Naše cene su vrlo povoljne. Klijenti(domaci i strani), dovoljna su nam reklama. Pogledajte naše radove! Svaki web je unikat, ne radimo po šablonima. Dizajn mora da odgovara Vašoj delatnosti.
Napišite nam šta želite i poslacemo naše predloge kako bi Vaša prezentacija mogla izgledati, i za koje cene. Druga mogucnost je da nam kažete koju sumu novca želite da izdvojite za web prezentaciju, mi cemo Vam ponuditi šta možete dobiti za svoj novac!
Uz vrlo malu doplatu možete imati CD prezentaciju i film (npr. za video bim na sajmovima) napravljene od Vašeg sajta!
Placanje se vrši u tri rate: na pocetku projekta, pred kraj, i zadnja rata posle postavljanja prezentacije na internet.

ODRZAVANJE WEB SAJTOVA

Verovatno cete vremenom morati da menjate fotografije, tekstove, itd. , ako želite da Vaš "sajt" bude aktuelan. Održavanje radimo za cenu koja zavisi od obima posla, a stvar je dogovora (moguc je i dogovor za paušalno placanje, ako Vam je potrebno cesto editovanje prezentacije).

WEB OPTIMIZACIJA

Pogledajte neke od web stranica koje smo radili...
* Naši sajtovi su medu prvima u rezultatima pretraživaca! Jedan od razloga, uz adekvatnu optimizaciju kljucnih reci, je i taj što su svi naši sajtovi medusobno povezani i samim tim bolje rangirani. Administratori smo preko 40 domacih i stranih sajtova.